Formulieren – Huisartspraktijken Kiès & van der Poorte – Renkum

Uw huisarts in Renkum

Naast informatie over het Gezondheidscentrum zijn er verschillende formulieren en diensten voor u beschikbaar! U kunt in het menu klikken op de door u gewenste knop voor meer informatie! Hieronder een overzicht van enkele diensten:
  • Gezondheidscentrum informatie
  • Spoedgevallen
  • Zorgverleners
  • Nieuws
  • Formulieren
  • Gezondheidsinformatie

Formulieren

Wilsverklaring
Vooruit denken over het levenseinde is niet gemakkelijk en veel mensen hebben de neiging dit lang voor zich uit te schuiven. Voor ons, als uw huisarts, is het goed en belangrijk om te weten wat uw idee is in de situatie waarin u niet meer wilsbekwaam zou zijn of niet meer goed in staat zou zijn om zich te uiten.
Hieronder staat voorbeelden van een euthanasieverklaring en een wilsverklaring. U kunt deze uitprinten en ingevuld bij ons inleveren.
Het kan verstandig zijn om een afspraak te maken om eventuele vragen of onduidelijkheden over dit onderwerp te bespreken. Ook wanneer u zo’n verklaring al heeft ingevuld en deze bij ons bekend is en aanvullingen of aanpassingen zou willen maken, is het aan te raden één en ander met uw huisarts door te nemen.

Euthanasieverklaring

Wilsverklaring niet behandelverklaring Invulformulier

Uitschrijfformulier
Voor het uitschrijven uit onze huisartsenpraktijk vult u onderstaand formulier en levert u deze, ondertekend, bij ons in.
Dit kan aan de balie of via de mail naar assistente.europaplein@ezorg.nl
Uitschrijfformulier Kiès
Uitschrijfformulier Poorte

Inschrijven in de praktijk
Wanneer u patiënt wil worden in onze praktijk kunt u zich inschrijven. De formulieren die u daarvoor nodig heeft vindt u onder het kopje ‘inschrijven’ in het menu.

Opvragen medische gegevens
Voor ons aanvraagformulier om medische gegevens op te vragen klikt u hier: Aanvraagformulier medische gegevens

Wijzigingsformulier
Is er iets veranderd in uw persoonlijke situatie dat van belang kan zijn voor uw huisarts of waarvan u wil dat uw huisarts op de hoogte is? Vult u dan het wijzigingsformulier voor ons in. Dit formulier is echter niet bestemd om u te laten uitschrijven uit onze huisartsenpraktijk!