Dorien Beijderwellen, huisartsenpraktijk dr vd Poorte.
Header afbeelding
Huisartspraktijken Kiès & van der Poorte
Europalaan 86-H 6871 BZ
Renkum

Praktijknieuws

Vaste waarnemer

Per januari 2024 zal Dorien Beijderwellen 3 dagen per week (dinsdag, woensdag en vrijdag) werkzaam zijn als huisarts in de praktijk van dokter van der Poorte. Beide artsen hebben de intentie uitgesproken per januari 2025 officieel als duo-huisartsenpraktijk samen te willen werken. Verder berichtgeving hierover volgt nog.

Invoering no-show tarief
Er zijn steeds meer patiënten die de huisarts vaker nodig hebben. Hierdoor is het van belang dat u tijdig uw afspraak afzegt indien u toch niet kunt of wilt komen. Wanneer u zonder geldige reden wegblijft van een afspraak, zijn wij genoodzaakt de kosten bij u in rekening te brengen. Dit is 15 euro voor een regulier consult en 25 euro voor een langer consult. Voor een niet nagekomen afspraak bij de praktijkondersteuner hanteren wij een tarief van 30 Euro per consult omdat voor de consulten bij de praktijkondersteuners langere tijden gereserveerd.
Let op: deze ‘no- show factuur’ wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Kunt u niet op uw afspraak komen?
Meldt dit dan tot uiterlijk 24 uur van tevoren (maandag t/m vrijdag) telefonisch (in de ochtenden) bij de assistente. De afspraak wordt dan uit onze agenda verwijderd. Wij kunnen dan nog een andere patiënt inplannen en u kunt vaak direct een nieuwe afspraak bij ons maken. Er wordt dan natuurlijk géén ‘no-show’ tarief berekend.