Dorien Beijderwellen, huisartsenpraktijk dr vd Poorte. Kiès

Uw huisarts in Renkum

Naast informatie over het Gezondheidscentrum zijn er verschillende formulieren en diensten voor u beschikbaar! U kunt in het menu klikken op de door u gewenste knop voor meer informatie! Hieronder een overzicht van enkele diensten:
  • Gezondheidscentrum informatie
  • Spoedgevallen
  • Zorgverleners
  • Nieuws
  • Formulieren
  • Gezondheidsinformatie

Praktijknieuws

Rijbewijskeuringen 75+ voor mensen uit Renkum en Heelsum

Per april 2024 gaat dokter Kiès op maandagen tussen 11.00 en 12.30 rijbewijskeuringen uitvoeren. Dit geldt uitsluitend voor de inwoners van Renkum en Heelsum. Er is ruimte voor maximaal 4 keuringen per week.

De keuring bestaat uit een gesprek met de arts, oogmeting (bril mee), bloeddrukmeting, en eventueel gehoor, evenwicht en geheugenonderzoek.

Het invullen van de CBR formulieren kan enorm vergemakkelijkt worden wanneer u toestemming tot inzage in uw dossier verleent tijdens de keuring. Hier kunnen aanwezige noodzakelijke gegevens zoals bijvoorbeeld informatie van medisch specialisten en metingen in de huisartsenpraktijk worden geraadpleegd wanneer daar door het CBR om gevraagd wordt.

Benodigdheden om de keuring soepel te laten verlopen:

  • Uw mondelinge toestemming om gebruik te maken van noodzakelijke gegevens uit uw dossier.
  • Op de dag dat u de afspraak maakt de CBR formulieren of de digitale code ervan  inleveren. Met de code kan een deel van de vragen al online beantwoord  worden. Dus houdt wanneer u belt het CBR formulier bij de hand.
  • Op de dag zelf: Een vers potje ochtendurine.

De kosten voor een de keuring bedragen 75 euro incl. U kunt per pin of contant betalen aan de balie vooraf.

 

Veranderingen praktijk van dokter Kiès

Nieuwe collega per april 2024.

Saskia van Zadelhoff wordt onze nieuwe collega huisarts. Vanaf april zal zij op maandag en woensdag de vaste spreekuren verzorgen. Woensdag neemt zij de werkzaamheden van dokter Dorien Beijderwellen over en op maandag werkt zij naast dokter Kiès. Dorien is inmiddels vaste arts in de praktijk van dokter van der Poorte. Dokter van Zadelhoff is een huisarts met ruime ervaring in andere delen van het land. We zijn blij met haar komst in de praktijk. Binnenkort volgt een korte introductie door haarzelf.

Op de maandagen blijft dokter Kiès in de ochtend het kleine kwalen spreekuur doen en daarnaast Rijbewijskeuringen, visites  en kleine chirurgische verrichtingen. Informatie over de rijbewijskeuringen en kleine verrichtingen vindt u elders op de website.

 

Per 01-06-24 is Merijn Bos de nieuwe huisarts in opleiding in de praktijk van dokter Kiès.