Inschrijven – Huisartspraktijken Kiès & van der Poorte – Renkum

Uw huisarts in Renkum

Naast informatie over het Gezondheidscentrum zijn er verschillende formulieren en diensten voor u beschikbaar! U kunt in het menu klikken op de door u gewenste knop voor meer informatie! Hieronder een overzicht van enkele diensten:
  • Gezondheidscentrum informatie
  • Spoedgevallen
  • Zorgverleners
  • Nieuws
  • Formulieren
  • Gezondheidsinformatie

Inschrijven

Inschrijven in de praktijk

Wanneer u in Renkum of Heelsum bent komen wonen en op zoek bent naar een nieuwe huisarts, kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk. Indien u geen specifieke voorkeur heeft voor een bepaalde huisarts, dan is het altijd raadzaam u in te schrijven bij de huisartsenpraktijk het dichtst bij uw huis. De andere huisartsen in Renkum/ Heelsum houden praktijk aan de Groeneweg te Renkum en aan de Prins Bernardlaan te Heelsum.
De formulieren om u in te schrijven in de praktijk vindt u hieronder. Wilt u alle 3 de formulieren volledig invullen, voorzien van handtekening en inleveren aan de balie? Dit inschrijfformulier willen wij graag van u persoonlijk retour ontvangen. Dit is omdat wij uw legitimatie dienen te controleren en de gegevens van uw zorgverzekeraar nodig hebben.
Alleen indien u echt niet persoonlijk aan de balie kunt komen, mag u het inschrijfformulieren aan ons retour mailen met kopie van ID en zorgpas. Let alstublieft op dat u dit zo veilig mogelijk doet om te voorkomen dat hackers deze mail onderscheppen en fraude met uw ID kunnen plegen!
Kijk voor meer informatie op: Hoe voorkom ik fraude met een kopie van mijn identiteitsbewijs? | Rijksoverheid.nl
Als u het inschrijfformulier besluit te mailen, dan kun dit naar het e-mail adres: assistente.europaplein@ezorg.nl

Wij controleren dit formulier op volledigheid en zullen u daarna zo spoedig mogelijk inschrijven.

Met enige regelmaat komt het voor dat de praktijk een patiëntenstop heeft. Dit is om de kwaliteit van de zorg aan de bestaande patiënten te kunnen blijven waarborgen. Als dit het geval is op het moment dat u zich bij één van onze praktijken wil inschrijven, dan zullen wij dat aangeven in reactie op uw mail/ telefoontje.

Inschrijven praktijk dr. Kiès

Inschrijfformulier Kiès

Toestemmingsformulier opvragen medische gegevens vorige huisarts

VZVZ Toestemmingsformulier Kiès

 

Inschrijven praktijk dr. v/d Poorte

Inschrijfformulier vd Poorte: https://www.huisartseneuropaplein.nl/wp-content/uploads/sites/1162/2021/11/HAP-Europaplein-INSCHRIJFFORMULIER-Poorte-2019.pdf

Toestemmingsformulier Opvragen medische gegevens vorige huisarts https://www.huisartseneuropaplein.nl/wp-content/uploads/sites/1162/2021/11/HAP-Europaplein-TOESTEMMING-Poorte-1.pdf

VZVZ https://www.huisartseneuropaplein.nl/wp-content/uploads/sites/1162/2021/11/ToestemmingsformulieVZVZ-Poorte-mei-1.pdf