Onze missie/visie – Huisartspraktijken Kiès & van der Poorte – Renkum

Uw huisarts in Renkum

Naast informatie over het Gezondheidscentrum zijn er verschillende formulieren en diensten voor u beschikbaar! U kunt in het menu klikken op de door u gewenste knop voor meer informatie! Hieronder een overzicht van enkele diensten:
  • Gezondheidscentrum informatie
  • Spoedgevallen
  • Zorgverleners
  • Nieuws
  • Formulieren
  • Gezondheidsinformatie

Onze missie/visie

Onze missie en visie

Ziek zijn komt altijd ongelegen. Des te prettiger als het contact met uw huisarts gemakkelijk verloopt. Wij begrijpen dat en proberen u te helpen op een manier die bij úw situatie aansluit. Wij willen u graag de service verlenen, die wij onszelf ook zouden toewensen. We proberen hiermee voor u laagdrempelig, toegankelijk en dichtbij te zijn. Regie houden over je eigen gezondheid leidt tot het beste resultaat. Dat is in ieder geval onze mening. We zullen dan ook in dialoog met u op zoek gaan naar de meest passende aanpak van uw (medische) probleem. Hierbij blijven wij natuurlijk professioneel verantwoordelijk voor het medisch handelen.

Service

Onze praktijken bevinden zich op de 1e verdieping van het nieuwe gezondheidscentrum aan het Europaplein te Renkum (formele adres: Europalaan 86). De apotheek Renkum/Heelsum, waarmee wij nauw samenwerken, bevindt zich op de begane grond. Ook de disciplines: thuiszorg, jeugd- en volwassen psychologie, podotherapie, huidtherapie, logopedie, haptotherapie, fysiotherapie, diëtetiek en het priklab van ZHGV zijn op ons gezondheidscentrum aanwezig. Met alle disciplines werken wij nauw samen. U kunt ons gemakkelijk per telefoon bereiken en, zo nodig, dezelfde dag nog terecht voor een afspraak. Onze assistentes maken graag een afspraak voor u. Realiseert u zich dat zij veel meer geschoold zijn dan een telefoniste. Zij zijn uitvoerig medisch getraind en houden zelf ook spreekuren. Op vele medische vragen zullen zij dan ook een goed antwoord hebben en één van hun belangrijkste kwaliteiten is om de urgentie van een klacht te kunnen inschatten.   

Toekomstige ontwikkelingen

Om voor de inwoners van Renkum en Heelsum de zorg dichtbij huis verder te optimaliseren, zijn en blijven we in gesprek met de ziekenhuizen. Het doel is om onderzoeksmogelijkheden (zoals echografie) dichterbij te brengen. De wereld digitaliseert en ook wij moeten hierin mee innoveren. Hoewel het persoonlijke contact hierdoor wel iets in het gedrang kan komen, zijn we in 2016 de mogelijkheden tot E-health gaan bieden. Dit is vooral een service voor mensen die daar behoefte aan hebben. Als u hier meer over wilt weten, informeren wij u er graag over.